Training Veerkracht voor jongeren

ACT you Way!

In 6 sessies leer je flexibeler om te gaan met je gedachten en te kiezen voor wat JIJ écht belangrijk vindt. Zo versterk je zelf je eigen mentale veerkracht!

‘Veerkracht voor jongeren’ is gebaseerd op Acceptance and Commitment Therapy (ACT). ACT is een wetenschappelijk bewezen effectieve methode om minder last te hebben van stress, angst, depressie of burn-out.

Je gaat aan het werk met behulp van een lekker praktisch werkboek. In de training leer je niet (meer) te vechten met je gedachten, maar juist om te gaan met dat wat er is. Dit doe je met behulp van aandachtsoefeningen en veel humor. Zo breng je zelf wat meer luchtigheid in je leven. Je gaat aan de slag met uitzoeken wat voor jou écht belangrijk is, en te doen wat werkt voor jóu. 

Voor wie: Jongeren tussen de 17 en 22 jaar, minimaal 6 deelnemers, maximaal 14

Wat gaan we doen: 6 online sessies van 2 uur, met veel humor en praktische oefeningen.

Kosten: € 575,- inclusief het praktische werkboek ACT your Way!

Trainers:

Gera Brondijk is een bevlogen en betrokken trainer met ruime ervaring met jongeren. 

“Wat ik belangrijk vind, is dat jongeren erachter komen wat zij nou écht belangrijk vinden in hun leven. Welke richting ze op willen, waar ze energie in willen steken én hoe ze om willen gaan met de onvermijdelijke tegenslagen die ze tegen zullen komen. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij en ACT is wat mij betreft de mooiste methode daarvoor, vanwege de diepgaande en tegelijkertijd luchtige aanpak.”

Margriet van Wiek is een zeer bevlogen trainer werkzaam met jongeren en hun systeem. 

"ACT heeft mij meteen gegrepen vanaf het moment dat ik ermee in aanraking kwam. Deze methodiek geeft inzicht en handvatten om makkelijker en leuker in het leven te staan en daardoor meer te kunnen genieten van wat er is en ook ruimte te hebben voor pijn en verdriet, angst en onmacht zonder dat dit je leven beheerst. 

In deze tijd waarin de prestatiedruk hoog is, alles goed moet gaan, druk ervaren wordt vanuit opleiding,  social media, vrienden,  familie, werk, maakt dat veel jongeren gevoelens ervaren van onmacht, weinig grip, niet goed genoeg zijn, uitgeputting en zich ongelukkig voelen. 

Een methodiek waarbij je leert om je psychische flexibiliteit te verhogen is in deze tijd bijna een must om het vol te houden in onze hectische drukke prestatiegerichte maatschappij.  

En ACT biedt dit. Door middel van heldere handvatten met humor en relativering helpt het je op weg naar psychologische flexibiliteit."

      

 

 

Contact
Iban: NL22 ASNB 0707 3195 28  
KvK: 60101113
Btw: NL001508117B36

Rembrandt van Rijnstraat 25
9718 PH GRONINGEN
info@bamboe-ACT.nl
06-1336 0519