Verdiepingsdagen

Na de basisopleiding is er de mogelijkhied om je extra te verdiepen in de processen van ACT.

  • Intake. Kijk samen met de client wat de functie is van het gedrag en welke belemmeringen er zijn om een zinvol leven te leiden. 
  • Creatieve hopeloosheid en acceptatie. Wat doe je om controle te houden over je gedachten en emoties en hoe effectief is dat.
  • Defusie. Kijken naar je denken en gevoelens. Je bent niet wat je denkt en wat je voelt.
  • Het zelf. Onderhoud een meer vriendelijke en observerende houding tot jezelf.
  • Waarden en toegewijd handelen. Wat is nu echt belangrijk en wat kan je doen om je leven meer richting te geven in overeenstemming met waarden.
  • De Matrix. Een handige tool om waarden vermijdingsgedrag en toegewijd handelen in beeld te brengen.
  • Oefendag. Een dag om nog eens te oefenen met alle processen van ACT.

Doelgroep: Post-HBO POH-GGZ, Maatschappelijk werkers, coaches.
Kosten: 225,- per dag

Ik heb echt een hoop opgestoken van de opleiding! Nu in de praktijk ook aan het toepassen en voelt echt goed moet ik zeggen. Voelt ook als verademing ofzo. Normaliter was ik veel meer bezig op andere vlakken te helen of helpen te herstellen etc. Dat maakte het allemaal ingewikkeld en onoverzichtelijk. Deze kennis helpt me goed om gefocust te blijven op datgeen waar ik wat mee kan. Of juist niets mee hoef. Echt verfrissend!
Nancy POH-GGZ

De training van Jenny heb ik als waardevol en plezierig ervaren. Door haar heb ik de kracht en de macht van mijn gedachtewereld leren ontdekken. Dit doet zij met oprechte en persoonlijke aandacht voor de mens.
Gerda

Jenny is echt een fijne vrouw waar je al snel bij op je gemak voelt. Legt alles goed uit. Ze heeft mij erg geholpen na een rampjaar. Ik ben weer meer positief. Zoals ik mezelf ook ken.
Marlies

Dank voor de inspirerende, waardevolle en gezellige training! Het heeft ons allemaal weer bewuster gemaakt en we hebben mooie handvatten gekregen waar we zelf en in het werk zeker wat mee kunnen!
BuurtzorgT

Contact
Iban: NL22 ASNB 0707 3195 28  
KvK: 60101113
Btw: NL001508117B36

Rembrandt van Rijnstraat 25
9718 PH GRONINGEN
info@bamboe-ACT.nl
06-1336 0519