Intervisie

Intervisie

Als je basisopleiding hebt afgerond is het fijn om samen met collega's op een gestructureerde wijze je vaardigheden op peil te houden. Je kan in deze begeleide intervisie een casus bespreken of meedoen en -denken met een casus van een andere inbrenger. Bij deze intervisie maken we gebruik van het boek "Intervisie met Impact" van Jacqueline A-Tjak en Annick Seys. Een bijeenkomst in een groep duurt twee uur, individueel 1 uur. 

 

Particulier

Heb je het gevoel dat je klem zit? Heb je bijvoor­beeld een loop­baan vraagstuk of heb je stress van je werk of als man­tel­zorger? Kom je zodoende niet meer aan jezelf toe? Pieker je veel en heb je behoefte aan meer balans? Kijk naar dit aanbod voor mentale veerkracht.

Coaching met ACT

Training Veerkracht met ACT

 

 

Professional

Wil je ACT leren toepassen als coach, leer­ling­begelei­der, docent, POH-​GGZ, (bedrijfs-​) maatschap­pelijk werker of ben je een manager, leidinggevende of teamcoach? Kies hier een training die het beste aansluit bij jouw functie:

3 daagse basisopleiding ACT

Verdiepingsdagen ACT

Intervisie met ACT

Opleiding Prosocial - Teamkracht

Organisatie

Voor organisaties die de mentale veerkracht van de medewerkers wil verhogen, die duurzame inzetbaarheid belangrijk vinden en waar aandacht is voor plezierig samenwerken hebben we het volgende aanbod:

Coaching met ACT

Training Veerkracht met ACT

Teamkracht met Prosocial

Opleiding Prosocial - Teamkracht

Ik heb echt een hoop opgestoken van de opleiding! Nu in de praktijk ook aan het toepassen en voelt echt goed moet ik zeggen. Voelt ook als verademing ofzo. Normaliter was ik veel meer bezig op andere vlakken te helen of helpen te herstellen etc. Dat maakte het allemaal ingewikkeld en onoverzichtelijk. Deze kennis helpt me goed om gefocust te blijven op datgeen waar ik wat mee kan. Of juist niets mee hoef. Echt verfrissend!
Nancy POH-GGZ

De training van Jenny heb ik als waardevol en plezierig ervaren. Door haar heb ik de kracht en de macht van mijn gedachtewereld leren ontdekken. Dit doet zij met oprechte en persoonlijke aandacht voor de mens.
Gerda

Jenny is echt een fijne vrouw waar je al snel bij op je gemak voelt. Legt alles goed uit. Ze heeft mij erg geholpen na een rampjaar. Ik ben weer meer positief. Zoals ik mezelf ook ken.
Marlies

Dank voor de inspirerende, waardevolle en gezellige training! Het heeft ons allemaal weer bewuster gemaakt en we hebben mooie handvatten gekregen waar we zelf en in het werk zeker wat mee kunnen!
BuurtzorgT

Mis niets van Bamboe-ACT!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Contact
Iban: NL22 ASNB 0707 3195 28  
KvK: 60101113
Btw: NL001508117B36

Rembrandt van Rijnstraat 25
9718 PH GRONINGEN
info@bamboe-ACT.nl
06-1336 0519