Aanbod

ACT voor Particulieren

Heb je het gevoel dat je klem zit? Heb je bijvoorbeeld een loopbaan vraagstuk of heb je stress van je werk of als mantelzorger? Kom je zodoende niet meer aan jezelf toe? Pieker je veel en heb je behoefte aan meer balans?

Wij bieden individuele ACT en mindfulness coaching. Daarnaast bieden wij ook de groepstraining “Veerkracht”, deze is vijf dagdelen of een introductieworkshop als je wilt kennismaken met de ACT.

ACT voor Professionals

Wil je ACT leren toepassen als coach, leerlingbegeleider, docent of POH-GGZ, (bedrijfs-) maatschappelijk werker?

Wij bieden een introductiecursus ACT van één dag, een driedaagse basisopleiding en verschillende verdiepingsmodules.

Als je al een tijdje met ACT werkt kan supervisie erg fijn zijn. Ik geef dit face to face en online, privé en in kleine groepen.

 

ACT en Prosocial in Organisaties

Steeds meer jongere werknemers vallen uit met een burn-out. Medewerkers moeten langer doorwerken voor ze met pensioen kunnen. Het verzuimpercentage stijgt als gevolg van psychische klachten.

De training Veerkracht is hierbij uiterst effectief. Medewerkers kunnen de training op open inschrijving volgen, deze bieden wij ook In company aan.

Voor teambuilding bieden wij het programma Teamkracht aan.

Waarom houden we wel goed financiële bud­get­ten in de gaten, maken we overal blauw­drukken voor en ver­gaderen we veel over allerlei targets maar besteden we nauwelijks aandacht aan de kracht van het team zelf?
De voet­bal­teams in de wereldtop trainen bijvoorbeeld juist de hele week op teamkracht (voetballen kunnen ze namelijk allemaal wel) zodat ze op zondag met elkaar samen de wedstrijd kunnen winnen.

In het programma teamkracht leren teams op een praktische manier hoe ze met elkaar de kracht van het team kunnen versteken. Dat is goed voor de prestaties én dat is zeker ook goed voor het werkplezier!

 

ACT en Prosocial in het Onderwijs

Veerkracht en teamkracht in het onderwijs.

Onder docenten is de ervaren werkdruk hoog. Deze beroepsgroep kampt ook met burn- outklachten en het verzuim onder de docenten is hoog. 

Het aantal jongeren dat kampt met stressgerelateerde klachten neemt toe. Steeds meer scholieren doen een beroep op jeugdhulpverlening. Elke school kent leerlingen die uitvallen vanwege burn-outklachten of hardnekkige motivatieproblemen.

Door de veerkracht van de docenten te verhogen en hen daarmee handvatten te geven om de veerkracht van de leerlingen vergroten én door het bevorderen van prosociaal gedrag in groepen wordt het welbevinden van de gehele schoolpopulatie vergroot.
Dit komt de sfeer in de school en de klas ten goede en zorgt voor een positief pedagogisch klimaat. Hoe is dit te realiseren?

Contact
Iban: NL22 ASNB 0707 3195 28  
KvK: 60101113
Btw: NL001508117B36

Rembrandt van Rijnstraat 25
9718 PH GRONINGEN
info@bamboe-ACT.nl
06-1336 0519