Training Veerkracht

Een intensieve training van 5 dagdelen van 3 uur voor eenieder die beter in zijn of haar kracht wil staan. Je leert op een heel praktische manier gemakkelijker met je gedachten, emoties en ervaringen om te gaan. Er worden iedere les mindfulness oefeningen gedaan en je leert je om beter in het huidige moment te zijn. Je krijgt handvaten om je minder door je gedachten en emoties te laten meevoeren en je krijgt helder wat voor jou echt belangrijk is.

Alle processen van ACT komen aan bod:

  • Wat helpt allemaal niet
  • Open staan voor alles wat zich aandient
  • Kijken naar je denken
  • Het herkennen en loslaten van regels die niet zinvol zijn
  • Kijken naar je zelf en overtuigingen over jezelf
  • Bewust zijn van het huidige moment
  • Wat zijn je waarden
  • Hoe kan je handelen in overeenstemming met je waarden.


Je krijgt na iedere les oefeningen die je thuis kan uitwerken zodat de trainingstijd effectief wordt gebruikt. Er wordt in de training veel gelachen en je komt er achter dat we allemaal in de zelfde valkuilen trappen.

Het resultaat is meer flexibiliteit, je kan gemakkelijker omgaan met lastige situaties, je slaapt beter en maakt je minder druk om nutteloze zaken en dingen die je toch niet kan veranderen.

Ik heb echt een hoop opgestoken van de opleiding! Nu in de praktijk ook aan het toepassen en voelt echt goed moet ik zeggen. Voelt ook als verademing ofzo. Normaliter was ik veel meer bezig op andere vlakken te helen of helpen te herstellen etc. Dat maakte het allemaal ingewikkeld en onoverzichtelijk. Deze kennis helpt me goed om gefocust te blijven op datgeen waar ik wat mee kan. Of juist niets mee hoef. Echt verfrissend!
Nancy POH-GGZ

De training van Jenny heb ik als waardevol en plezierig ervaren. Door haar heb ik de kracht en de macht van mijn gedachtewereld leren ontdekken. Dit doet zij met oprechte en persoonlijke aandacht voor de mens.
Gerda

Jenny is echt een fijne vrouw waar je al snel bij op je gemak voelt. Legt alles goed uit. Ze heeft mij erg geholpen na een rampjaar. Ik ben weer meer positief. Zoals ik mezelf ook ken.
Marlies

Dank voor de inspirerende, waardevolle en gezellige training! Het heeft ons allemaal weer bewuster gemaakt en we hebben mooie handvatten gekregen waar we zelf en in het werk zeker wat mee kunnen!
BuurtzorgT

Contact
Iban: NL22 ASNB 0707 3195 28  
KvK: 60101113
Btw: NL001508117B36

Rembrandt van Rijnstraat 25
9718 PH GRONINGEN
info@bamboe-ACT.nl
06-1336 0519