Individele coaching

Coaching

We bieden een coachingstraject waarin je het volgende leert:

  • Nieuwe vaardigheden om effectiever om te gaan met moeilijke gedachten en gevoelens, zodat ze minder impact en invloed hebben op jou.
  • Je waarden helder krijgen: hoe jij je diep in je hart zou willen gedragen; waarvoor je wilt staan; wat je een gevoel van zinvolheid of doel geeft; hoe je alles en iedereen idealiter wil behandelen.
  • Overgaan tot actie om je problemen op te lossen en dingen doen die het leven beter maken.

ACT leent zich uitstekend voor de vraagstukken:

  • Hoe krijg ik meer stuur over mijn leven/persoonlijk leiderschap
  • Balans tussen werk en prive
  • Omgaan met de grote veranderingen in mijn leven
  • Wat wil ik verder met mijn loopbaan 
  • Stress, burnout, slapeloosheid en piekeren.

Uiteraard is het traject aan te passen naar de wensen van de deelnemer of organisatie.

Het is ook mogelijk om te coachen op afstand met E-coaching. Lukt het je niet om naar Groningen te reizen, geen probleem! Ik gebruik Skype en Zoom. Hierdoor kunnen we flexibele afspraken maken op het moment dat jou uitkomt. 

Op dit moment heb ik een lange wachtlijst waardoor ik geen nieuwe klanten meer aanneem. Mijn goede collega en vriendin Berber Vonk heeft nog wel ruimte. Je kan haar vinden op https://www.vonkvorming.nl .

Ik heb echt een hoop opgestoken van de opleiding! Nu in de praktijk ook aan het toepassen en voelt echt goed moet ik zeggen. Voelt ook als verademing ofzo. Normaliter was ik veel meer bezig op andere vlakken te helen of helpen te herstellen etc. Dat maakte het allemaal ingewikkeld en onoverzichtelijk. Deze kennis helpt me goed om gefocust te blijven op datgeen waar ik wat mee kan. Of juist niets mee hoef. Echt verfrissend!
Nancy POH-GGZ

De training van Jenny heb ik als waardevol en plezierig ervaren. Door haar heb ik de kracht en de macht van mijn gedachtewereld leren ontdekken. Dit doet zij met oprechte en persoonlijke aandacht voor de mens.
Gerda

Jenny is echt een fijne vrouw waar je al snel bij op je gemak voelt. Legt alles goed uit. Ze heeft mij erg geholpen na een rampjaar. Ik ben weer meer positief. Zoals ik mezelf ook ken.
Marlies

Dank voor de inspirerende, waardevolle en gezellige training! Het heeft ons allemaal weer bewuster gemaakt en we hebben mooie handvatten gekregen waar we zelf en in het werk zeker wat mee kunnen!
BuurtzorgT

Contact
Iban: NL22 ASNB 0707 3195 28  
KvK: 60101113
Btw: NL001508117B36

Rembrandt van Rijnstraat 25
9718 PH GRONINGEN
info@bamboe-ACT.nl
06-1336 0519